Over IB

"In de afgelopen jaren als manager of directeur bij uiteenlopende bedrijven heb ik geleerd dat een bedrijf zich pas ontwikkelt als de medewerkers zich ontwikkelen. Maar door het missen van de structuur in het bedrijf, is het vaak niet mogelijk voor medewerkers om zich te ontwikkelen. Samen met de medewerkers en aan de hand van een duidelijk plan is ieder doel realiseerbaar."
Ard Heuten
Organisatieadviseur

Bedrijven helpen bij de ontwikkeling van zowel de medewerkers als het bedrijf

Met dit inzicht heeft Ard Inspiration builders (IB) opgericht. Door de focus te leggen op de medewerkers, hun verantwoordelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, kan er meer structuur ontstaan binnen het bedrijf. Wij leveren niet alleen een plan, maar zorgen ook dat het wordt uitgevoerd. Hiervoor hebben we het IB Model gemaakt. Dit model bestaat uit drie fasen om jouw bedrijf te ontwikkelen. Met succes! Met dit model hebben we al vele bedrijven geholpen zich te ontwikkelen en successen te behalen.

Word een succesvolle manager

Wil jij jouw medewerker klaarstomen om een succesvolle manager te zijn? Dit doen wij op een praktijkgerichte wijze met een groep gelijkgestemden.

Traject managementontwikkeling - Inspiration Builders