Quick Assessments

Samen op zoek naar een geschikte nieuwe medewerker

Wist je dat de kosten voor de werving van een nieuw personeelslid al snel oplopen tussen de 1.500 en 2.000 euro? Het aannemen van een nieuw personeelslid is voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost. Je wilt graag dat de juiste persoon uit de selectie komt en daarna nog jaren aan jouw organisatie verbonden is. Als dit niet lukt, leidt dit tot veel ergernis en vertraging.

Ben je voor jouw bedrijf of team op zoek naar een nieuwe medewerker en wil je zeker weten dat deze kandidaat geschikt is en/of past in het team? Wij gaan je helpen!

Quick assessments - Inspiration Builders

Hoe gaan we te werk bij Quick Assessments

Op basis van functieprofielen stellen we, in overleg, de belangrijkste kwaliteiten vast waaraan de nieuwe werknemer moet voldoen. Via een online analyse tool krijgen we inzicht in de kandidaat: Over welke kwaliteiten beschikt hij of zij? We bespreken de analyse met de kandidaat en met jou als opdrachtgever. Vervolgens zullen wij onafhankelijk advies verstrekken op basis waarvan jij als opdrachtgever een definitieve keuze kunt maken.

Quick assessments - Inspiration Builders
Quick assessments - Inspiration Builders

De juiste persoon op de juiste plek

Ook snel en objectief inzicht in de kwaliteiten van een kandidaat? Maak gebruik van de Quick Assessment voor een tarief van €425,- (excl. BTW). Bespaar tijd, geld en irritatie. Met de juiste persoon op de juiste plek, profiteer jij van betere bedrijfsresultaten.