Leiderschap ontwikkelen

Praktijkgericht manager worden

Een ervaren accountmanager wordt verkoopleider en een lasser wordt benoemd tot chef werkplaats. Medewerkers rollen nogal eens in de functie van leidinggevende. Zonder de nodige kennis en vaardigheden kan dit een flinke kluif zijn. Geen zorgen! Goed leidinggeven is iets wat je kunt aanleren. Hier kunnen wij bij helpen middels een individueel traject of door deelname aan ons Traject Managementontwikkeling (TMO). Wij zorgen dat jouw medewerker zich ontwikkelt tot een leider en optimaal een team weet aan te sturen. Dit alles op een praktijkgerichte wijze. Jouw medewerker opleiden tot een succesvolle manager?

Leiderschap ontwikkelen - Inspiration Builders

TMO

Leidinggeven kun je leren. Met ons Traject managementontwikkeling (TMO) kunnen we jouw medewerker klaarstomen om een succesvolle manager te zijn. Dit doen wij op een praktijkgerichte wijze met een groep gelijkgestemden. Wat jouw medewerker vandaag aanleert, kan hij of zij morgen al in praktijk brengen.

Leiderschap ontwikkelen - Inspiration Builders
Leiderschap ontwikkelen - Inspiration Builders

Individueel traject & incompany

Bij een individueel traject bespreken we 1 op 1 met jouw medewerker de do’s en dont’s van het leidinggeven. Dit is in de vorm van een kortdurend coachingstraject wat geheel wordt afgestemd op de persoonlijke ervaringen van jouw medewerker.

Dit kan zowel een compleet traject zijn, als betrekking hebben op specifieke onderwerpen, zoals X, X of X.