Traject Managementontwikkeling

Klaarstomen om een succesvolle manager te worden

Met ons Traject managementontwikkeling (TMO) kunnen we jouw medewerker klaarstomen om een succesvolle manager te zijn. Dit doen wij op een praktijkgerichte wijze met een groep gelijkgestemden. Wat jouw medewerker vandaag aanleert, kan hij of zij morgen al praktijk brengen.

Traject managementontwikkeling - Inspiration Builders

Praktijkgerichte opleiding

De gehele opleiding is praktisch van opzet, jouw medewerker kan alles wat hij of zij heeft aangeleerd de volgende dag toepassen op de werkvloer. In het TMO ligt de focus niet op ellenlange theorieën maar op praktische vaardigheden en inzichten.

Traject managementontwikkeling - Inspiration Builders
Traject managementontwikkeling - Inspiration Builders

Uniek traject

Eindelijk een praktisch opleidingstraject voor leidinggevenden. Deze opleiding ondersteunt jouw medewerker in zijn of haar rol als leidinggevende. De opleiding is opgesteld op basis van onze ervaring in het bedrijfsleven.

Word een succesvolle manager

Wil jij jouw medewerker klaarstomen om een succesvolle manager te zijn? Dit doen wij op een praktijkgerichte wijze met een groep gelijkgestemden.

Traject managementontwikkeling - Inspiration Builders

Onderwerpen

Tijdens de driedaagse cursus komen diverse onderwerpen aan bod zoals leiderschap, organiseren, lastige gesprekken voeren, motiveren en stimuleren, teamopbouw en feedback geven. Tussen de trainingsdagen door wordt de voortgang 1 op 1 met de cursist besproken. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling van de cursist centraal.

Trainingsdagen

De volgende 3-daagse training staat gepland op:

De trainingslocaties waarvan wij gebruik maken zijn van de hoogste kwaliteit en goed bereikbaar. We brengen de cursisten vooraf op de hoogte van de officiële locatie. De trainingsdagen zijn inclusief lunch, drinken en trainingsmateriaal.

Investering

2095,- exclusief BTW
  • Intake
  • 3-daagse cursus
  • Certificaat

Veel gestelde vragen

Het TMO wordt in groepsvorm aangeboden. De groepen bestaan uit nieuwe leidinggevenden die allemaal in dezelfde situatie zitten. Zij krijgen te maken met soortgelijke uitdagingen en lopen tegen dezelfde problemen aan. Dit zorgt dat de cursisten elkaar onderling begrijpen en kunnen helpen. ​

De groepsgrootte bedraagt maximaal 8 cursisten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de opleiding waarborgen voor iedere individuele cursist.

Voorafgaand vindt er een intake plaats, waarmee we ervoor zorgen dat jouw medewerker in een groep terecht komt die past bij zijn of haar leerdoelen en uitdagingen.​