Organisatie advies uit Almelo

Zoek jij naar verbeteringen in de structuur van jouw organisatie? Organisatie advies betekent bijdragen aan de oplossing van een organisatie- of managementprobleem. Op basis van ons IB-model, organiseren we in drie fases jouw bedrijf zodat jij verder kunt groeien. Dit doen we door middel van gedegen kwalitatief en kwantitatief onderzoek én met oog voor de mens, want als de medewerkers zich ontwikkelen, ontwikkelt je bedrijf. Onze maatstaven zijn deskundigheid, onafhankelijkheid en toepasbaarheid. Dit doen we door middel van een praktisch traject waarbij we jouw bedrijf snel en effectief in kaart brengen.

 

De meerwaarde van Inspiration Builders als organisatieadviseur uit Almelo

Inspiration Builders draagt bij aan oplossingen van organisatie -en managementproblemen. Als externe organisatieadviseur kijken wij met frisse blik en de nodige deskundigheid waar in jouw organisatie verbeteringen mogelijk zijn, waarbij we samen met jouw direct de oplossing implementeren.

Uiteindelijk willen wij bereiken dat jouw organisatie haar doelen bereikt, met enthousiaste mensen die met plezier binnen de organisatie werken.

 Inspirationbuilders heeft de overtuiging dat een bedrijf alleen kan groeien als haar medewerkers daar ook toe in de gelegenheid worden gesteld. Aantrekkelijk werkgeverschap, de juiste mens op de juiste plek, goede samenwerking tussen teams of medewerkers en een heldere gestructureerde organisatie waarin iedereen weet wat zijn verantwoordelijkheid zijn daarbij speerpunten van onze praktische aanpak.

Inspiration Builders Model

We brengen in drie fases structuur in jouw bedrijf. Nadat we jou met behulp van ons model hebben geholpen heb jij gegarandeerd een beter resultaat, tevreden klanten, de beste medewerker op de juiste plek en misschien wel het belangrijkste, de rust voor iedereen om te doen waar je goed in bent!

Per fase een GO

In elke fase krijg je een concreet resultaat en een plan om de volgende fase te verwezenlijken. Heb je voldoende aan een fase? Dat is ook mogelijk! Het is jouw keuze om verder te gaan naar de volgende fase of een fase zelf op te pakken. Doorgaan naar de volgende fase noemen we een GO.

Het resultaat

Aan het eind van het traject heb je een beter resultaat en tevreden klanten. En wat ook heel belangrijk is, zijn medewerkers die het naar hun zin hebben. Hierdoor zul je zien dat het verloop onder jouw medewerkers veel lager is en dat jij als potentiële werkgever beter op de kaart te staat. Want het wel of niet hebben van goed personeel is het krachtigste wapen in de concurrentiestrijd.

Het cijfer één

Plan Specificeren

Oftewel. Cut the crab. We gaan jouw doel specificeren in een plan.

Het cijfer twee

Plan Opstellen

First things First. We stellen prioriteiten, subdoelen en gaan een planning maken

Het cijfer drie

Plan Uitvoeren

Let's act! We gaan het plan uitvoeren en samen jouw bedrijf organiseren

  Organisatie advies voor het MKB in heel Twente en daar buiten

  Investeren in de organisatie van je bedrijf is investeren in de groei van je bedrijf.  We werken onder meer in Enschede, Hengelo en Almelo, voor groeiende bedrijven in het MKB. Hulp nodig bij het opleiden van jonge managers in de ICT? Nog tot laat in de avond aan het werk in je accountants kantoor, maar de groei blijft uit? Neem contact met ons op. Vanuit het Twentse Wierden is Inspiration Builders de organisatie die u hierbij ondersteund

  Ga zelf aan de slag!

  Begin NU met het specificeren van jouw doel

  Wil je nu de eerste stappen zetten in het behalen van jouw doelen? De eerste fase, het specificeren van jouw plan, hebben wij alvast voor je uitgewerkt! Download de infografic “In 5 stappen jouw bedrijfsplan” via deze link.

  Download de infographic In 5 stappen een bedrijfsplan

  Organisatie adviseur voor het MKB in heel Twente en daar buiten

  Investeren in de organisatie van je bedrijf is investeren in de groei van je bedrijf.  We werken onder meer in Enschede, Hengelo en Almelo, voor groeiende bedrijven in het MKB. Hulp nodig bij het opleiden van jonge managers in de ICT? Nog tot laat in de avond aan het werk in je accountants kantoor, maar de groei blijft uit? Neem contact met ons op. Vanuit het Twentse Wierden is Inspiration Builders de organisatie die u hierbij ondersteund.