Bedrijfs en organisatie coach

Een bedrijfs coach helpt je bij het organiseren van je bedrijf, geeft inzicht in ingesleten patronen, helpt je om ideeën om te zetten in acties. De organisatie coach kijkt naar jou en naar de medewerkers in het team. Door de medewerkers de kans te geven zich te ontwikkelen, zal je bedrijf zich ook ontwikkelen. 

Wat bereik je ermee?

De bedrijfs coach van Inspiration Builders helpt je om structuur aan te brengen in je bedrijf. Hierdoor ben je beter in staat om je bedrijf te organiseren en wordt er effectiever gewerkt. Tevreden klanten, tevreden medewerkers en de rust om te doen waar je goed in bent. Door het aanbrengen van structuur wordt je doel haalbaar. 

Hoe doen we dat?

 

  • Wij kijken kritisch naar bedrijfsprocessen en daar waar nodig zullen we deze aanpassen
  • In gesprek gaan met medewerkers
  • Structuur aanbrengen in jouw bedrijf
  • Het organiseren van acties 
  • We verbeteren de interne communicatie

Het resultaat

Aan het eind van het traject heb je een beter resultaat en tevreden klanten. En wat ook heel belangrijk is, medewerkers die het naar hun zin hebben. Hierdoor zal je zien dat het verloop in je personeel veel lager wordt. Dat geeft rust en hierdoor is er ruimte om te groeien.

naar de top met Inspiration Builders als organisatie adviseur

Wat doet een bedrijfscoach?

Bij Inspiration Builders begeleidt een bedrijfscoach de ondernemer of het management bij de groei van zijn bedrijf. Dat doet hij door te kijken naar de processen in jouw bedrijf. Daarnaast gaat hij met jou en je medewerkers in gesprek, zodat hij een goed beeld heeft van de competenties en mogelijkheden van iedereen in het bedrijf. De bedrijfscoach zorgt voor persoonlijke groei en een nieuw perspectief, vertaalt dit in praktische tips, structuur en haalbare plannen.

Hoe werkt het?

In 3 stappen maakt de bedrijfscoach een plan. 1. Wat is je doel en hoe gaan we dat bereiken 2. We stellen prioriteiten en gaan een planning maken 3. We gaan structuur aanbrengen in jouw bedrijf

Inspiration Builders: Bedrijfscoach

"De eigenaar van een snel groeiend bedrijf komt er achter dat hij het bedrijf niet meer alleen kan aansturen. Zowel zakelijk als privé krijgt hij daar last van. Hij vraagt zich af hoe hij het bedrijf verder moet organiseren om de groei in goede banen te leiden. . Eerst stelt de bedrijfscoach een functieprofiel op, daarna wordt gekeken of er in het bedrijf iemand is die deze functie zou kunnen vervullen. Uiteindelijk heeft de bedrijfscoach een externe manager aangenomen. En een praktisch plan met haalbare doelen. Resultaat is dat het bedrijf verder kan groeien, en minder afhankelijk is van zijn eigenaar.

Het grootste voordeel van het inschakelen van een bedrijfscoach is dat je onafhankelijk en praktisch advies krijgt hoe jouw bedrijf verder kan groeien. 

    Bedrijfscoach voor het MKB in heel Twente en daar buiten

    Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jezelf en/of collega’s, is investeren in de groei van je bedrijf.  We werken onder meer in Enschede, Hengelo en Almelo, voor groeiende bedrijven in het MKB. Neem contact met ons op. Vanuit het Twentse Wierden is Inspiration Builders de organisatie die je hierbij ondersteund.